Betaalmethoden

Bankkaart

Contant of in 4 keer zonder kosten

De veiligste en gemakkelijkste manier om uw bestellingen te betalen. De betaling gebeurt op de 100% beveiligde Monetico-betaalterminal beheerd door Crédit Mutuel. WonderCity heeft nooit toegang tot uw creditcardnummer. De verwerking van uw bestelling is direct en zonder kosten.

Vanaf € 100 aankoop kunnen clubleden in termijnen betalen (tot 4x) zonder kosten of administratiekosten. Wij accepteren Visa, CB en Mastercard.

Paypal

Contant of in 4 keer zonder kosten

Als alternatief kunt u uw aankopen betalen via PayPal en ook profiteren van betaling in 4 termijnen bij PayPal indien u hiervoor in aanmerking komt. Met uitzondering van enkele gevallen, worden bestellingen direct verwerkt.

We accepteren PayPal, maar we rekenen 1,50% kosten over het bedrag van uw bestelling omdat onze prijsstelling ons niet toestaat om de volledige commissie van PayPal volledig te absorberen, waarvan slechts een deel wordt doorberekend.

SEPA-overboeking

U kunt uw bestelling ook betalen via een SEPA-bankoverschrijving vanuit elk land in de Eurozone. Als u voor deze betalingsmethode kiest, wordt uw bestelling voorbereid zodra de overschrijving op onze bankrekening is ontvangen. Bij niet-ontvangst binnen 5 dagen wordt de bestelling geannuleerd.

De meeste banken ondersteunen tegenwoordig directe en kosteloze overschrijvingen. In dat geval wordt uw bestelling meestal de volgende dag verwerkt.

Klantenkaart

Uw klantenkaart blijft ongetwijfeld de meest aangename manier van betalen!

Met uw klantenkaart kunt u kortingsbonnen genereren en deze van uw winkelwagen aftrekken.