Wie zijn wij?

Ontstaan uit het idee van ondernemers in 2010, is ons bedrijf snel uitgegroeid tot de referentie voor verzamelaars van Disney-producten, en later uitgebreid naar andere universums zoals Harry Potter, Looney Tunes en recentelijk, Marvel.

Nummer 1 in Disney-verzamelobjecten

Wij zijn het toonaangevende bedrijf in Europa op het gebied van het verzamelen van Disney-figuren en andere verzamelobjecten. We hebben de meest uitgebreide catalogus en ultra-competitieve prijzen dankzij een bevoorrechte relatie met grote fabrikanten.

Ons exclusieve loyaliteitsprogramma heeft verzamelaars van Disney in heel Europa overtuigd die al vele jaren op ons vertrouwen.

Leef de Europese e-commerce

Het bedrijf is strategisch gelegen nabij het Technologisch Park Sophia Antipolis (ook wel bekend als het Silicon Valley van Europa) in Frankrijk en verzendt naar heel Europa.

Er is hier geen belastingoptimalisatie. We zijn er trots op belastingen te betalen in Spanje en andere landen van de Europese Unie.

Ons kleine team, uitsluitend gevestigd in Frankrijk, is volledig toegewijd aan de tevredenheid van onze klanten. We zijn meertalig en wanneer nodig gebruiken we vertalers om te communiceren in de taal van elke klant.

Heroïsche ondersteuning

Bij problemen kunt u vertrouwen op onze meertalige ondersteuningshelden. Ze hebben de superkracht om voor elk probleem een oplossing te vinden!

Ze zijn responsief en effectief, en u kunt rekenen op hun absolute vastberadenheid om u onder alle omstandigheden tevreden te stellen. Ze zijn beschikbaar via e-mail, live chat of Facebook-berichten. We reageren snel en effectief.

100% gecontroleerde logistiek

Met een catalogus van meer dan 3.000 referenties op voorraad, overtreft onze voorbereidingscapaciteit de 1.000 pakketten per dag. We verzenden pakketten naar heel Europa en over de hele wereld. We werken samen met grote vervoerders.

Zonder outsourcing: we hebben onze eigen magazijnen aan de Côte d'Azur. Dankzij onze investeringen controleren we onze supply chain van begin tot eind voor een optimale klantervaring.

Milieuvriendelijk

We zijn toegewijd aan het milieu. Elk pakket dat we verzenden is gecompenseerd in CO2. We gebruiken kartonnen dozen en verpakkingsmaterialen die 100% recyclebaar zijn. We hanteren een beleid van papierloos.

Ons bedrijf betaalt alle ecologische belastingen die verband houden met onze wettelijke verplichting om huishoudelijk verpakkingsafval te beheren.

Klantgericht bedrijf

Gebruikerservaring staat centraal in al onze overwegingen, en klanttevredenheid zit in ons DNA.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten een uitzonderlijke en veilige winkelervaring hebben met onze vele garanties.